blogu | technowledge

REVIEW-

Ce aduce nou Iphone 5S ? ~ totul despre telefoane

sâmbătă, 21 septembrie 2013

   Ca de fiecare data inaintea lansarii unui produs Apple, in fata magazinelor de unde poate fi achizitionat se formeaza cozi uriase de oameni care vor sa fie primii proprietari ai noului Apple Iphone 5S si care isi permit sa dea peste o mie de euro pentru acesta. Dar va fi de aceasta data ca pana acum, adica lipsit de inovatie si la fel de scump?


     Se pare ca cel mai interesant aspect nou este cititorul digital de amprente si un nou sistem de operare, iOS 7, care s-a cam inspirat de la interfata Android mai ales prin bara de notificari, care de aceasta data se deschide din partea de jos. Iconitele si-au schimbat putin aspectul clasic de pana acum, dar aspectul exterior a ramas aproape identic cu cel de la Iphone 5.
    La partea de specificatii, Iphone 5S va aduce o camera de 8 MP imbunatatita, cu blit dual si autofocus. Pe partea de filmare va fi capabil de 120 de cadre pe secunda la rezolutie FullHD.  Ne gandim ca din 120 de cadre pe secunda va rezulta un film uluitor de clar, dar nu e chiar asa. Ochiul uman nu poate distinge un film de 60 cadre pe secunde de unul cu 120 de cadre. Iphone 5S va avea un procesor din generatia A7 cu viteza marita, dual core la frecventa de 1.3 Ghz, fara posibilitate de overclocking. Memoria Ram va fi probabil tot de 1 GB. Nu mai vorbim despre functiile vitale pentru un smartphone: Wifi, Bluetooth, GPS etc...
    Noul Iphone 5S va avea un ecran de 4 inch, la fel ca si Iphone 5, la aceeasi rezolutie si densitate. S-a folosit un display de tip IPS-LCD multitouch produs de catre LG. Primele teste benchmark sunt favorabile, unde Apple Iphone 5S a scos rezultate remarcabile.
   Ramane sa mai asteptam putin pana cand vor aparea toate specificatiile oficiale si primele impresii  cu privire la noul Apple Iphone 5S.
 











2 comentarii :