blogu | technowledge

REVIEW-

VIITOARELE SMARTPHONE-URI DIN SERIA GALAXY S4 ~ totul despre telefoane

luni, 27 mai 2013

    VIITOARELE SMARTPHONE-URI DIN SERIA GALAXY S4

   Pe data de 14 martie 2013 a fost o zi mare pentru fanii Samsung,deoarece Samsung a lansat noul lor telefon din gama Galaxy S. Anul acesta Samsung se va baza mai mult pe partea de software decat de partea de hardware. Telefonul a fost lansat in Romania pe la inceputul lunii mai la un pret de aproximativ 2800 RON.
    Samsung vrea sa lanseze si alte smartphone-uri din seria Galaxy S4, si anume S4 Mini, S4 Active si S4 Zoom.
    Un review al S4-ului il puteti gasi aici.




Samsung Galaxy S4 Mini- versiunea mai mică a modelului de top Galaxy S4, este un subiect fierbinte pentru fanii seriei, interesaţi să afle ce îmbunătăţiri la nivel de hardware şi performanţă aduce versiunea mai mica. Teoretic, acesta ar trebui sa se afle din punct de vedere hardware intre S3 Mini si S3. Asadar, nu ne-ar mira sa vedem un procesor dual-core de 1.4 sau 1.7 Ghz, poate acelasi de pe S3, varianta americana, dar cu 1 GB memorie Ram.
    Aflăm că Galaxy S4 mini va dispune sigur de o rezoluţie de 540x960 pixeli şi este livrat cu versiunea Android 4.2.2 Jelly Bean, personalizată cu interfaţa Samsung Touch Wiz. Probabil dimensiunea display-ului va fi de 4.3 inch.
   Din surse încă neconfirmate oficial, aflăm că modelul Galaxy S4 mini va dispune de modul Wi-Fi 802.11n dual-band (2.4/5GHz), receptor GPS şi modul Bluetooth 4.0. Despre camera foto nu sunt cunoscute prea multe detalii, dar ne-ar placea sa vedem o camera de 5 MP imbunatatita, cu functiile S4-ului, si mai calitativa din punct de vedere al pozelor pe intuneric.




Despre Samsung Galaxy S4 Active ştiam până acum doar că este o versiune specială a modelului Galaxy S4, adăpostită într-o carcasă rezistentă la apă şi praf. Din benchmark-uri reiese ca nu va fi la fel de performant la hardware ca S4 normal, probabil pentru a nu creste pretul prea mult. Ajutat de un CPU dual-core la 1.9 GHz din seria Snapdragon S4, Galaxy S4 Active va avea performanţe aproape identice modelului Galaxy S4 Mini.
   Ramane de vazut daca Samsung nu a facut alte compromisuri pentru S4 Active, cum ar fi puterea procesorului. Am vrea aceeasi diagonala a ecranului, acelasi panou Super Amoled Full HD si, in primul rand, rezistenta la cazaturi si apa cat mai mare.




Samsung Galaxy S4 Zoom a pornit ca un zvon, un hibrid între Samsung Galaxy S4 şi Galaxy Camera, iar acum se prea poate să fie adevărat. Iar camera foto este punctul forte.  Încă nu este cert dacă acest Samsung Galaxy S4 Zoom este un Samsung Galaxy S4 de 5 inci cu rezoluţie Full HD sau deja preconizatul Samsung Galaxy S4 mini cu ecran mai mic şi singurul factor diferenţiator ar fi camera foto. Senzorul acestui Zoom ar fi luat de pe Samsung Galaxy Camera, un hibrid între un smartphone şi o cameră foto compactă. 
  Principalul competitor ar fi Nokia Lumia 928, cel mai bun smartphone Windows Phone, cu o camera de 8.7 MP de pe Lumia 920, dar imbunatatita.

    Toate aceste 3 dispozitive ar putea fi lansate ce mai probabil in luna iulie a acestui an . 



   


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu