blogu | technowledge

REVIEW-

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 ~ totul despre telefoane

vineri, 3 mai 2013


         SAMSUNG GALAXY NOTE 8.0-review
   
    Tableta a fost lansata la sfarsitul lunii februarie si poate fi deja achizitionata in Romania de la QuickMobile. La fel ca predecesoarea, Note 10.1 ,dispune de S-Pen si vine cu sistemul de operare Android 4.1 JellyBean.  




    Galaxy Note 8.0 este dotata cu un ecran de 8 inch, fiind un compromis intre tabletele de 7 inch si cele de 10 inch. Displayul are o rezolutie 1280 x 800 pixeli si o densitate de 189 ppi. Tableta masoara 7.9 mm grosime si cantareste 338 de grame, vine cu un procesor Exynos Quad-core de 1.6Ghz fabricat de Samsung, 2GB memorie RAM, doua camere foto: una principala de 5 megapixeli si una de 1.3 MP in fata, WiFi, Bluetooth, 3G, 32GB memorie interna, slot microSD  si o baterie de 4.6 Amperi.
     Tableta dispune de un GPU Mali-400MP, GPS, senzorii specifici (accelerometru,giroscop,senzor de proximitate etc) si incadreaza multe din serviciile Google, cum ar fi: Google Maps, Gmail, Youtube, Google Search si altele ,dar nu dispune de radio. Carcasa din plastic va fi disponibila in culorile alb sau negru si nu se poate scoate, deci bateria nu este detasabila.
     Aceasta tableta este versiunea mai noua si mai mica al lui Note 10.1, avand un pret mare, de aproximativ 500 euro, dar aproape sigur va mai scadea.



    
Flag Counter     VA ROG COMENTATI MAI JOS !

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu