blogu | technowledge

REVIEW-

SAMSUNG GALAXY S3 ~ totul despre telefoane

joi, 2 mai 2013

        SAMSUNG GALAXY S3

   Galaxy S3 este un telefon cu toate functiile de care ai nevoie, de la care nu poti sa ceri mai multa performanta. Datorita marimii sale, nu este foarte usor de tinut in mana dar va veti obisnui repede mai ales formelor sale rotunjite. Pe langa acestea, este unul dintre cele mai bune telefoane din 2012.
  


  Principalele sale avantaje sunt ecranul HD de dimensiuni mari care ofera culori foarte vii, procesorul foarte performant si camera de 8 MP. Insa cu toate acestea, procesoarele quad core consuma multa energie si nu veti avea nevoie de multe ori de toata capacitatea lui.
    Acesta este un telefon premium si face parte dintr-o serie (galaxy S) care a adus mereu imbunatatiri fata de modelele anterioare, asa cum am vazut la S2 si S3 si vom vedea la S4;  imbunatatirile nu constau doar in marirea numarului de nuclee si adaugarea memoriei RAM, ci constau in adaugare unor functii cu totul noi pe telefoanele mobile, aici S3 avand destule. Totusi, putini dintre noi le vom utiliza pe toate.
  


 Cu totii cunoastem interfata TouchWiz personalizata de Samsung, care a fost aplicata bineinteles si pe S3,iar producatorii s-au concentrat pe intuitivitatea sistemului de operare si optimizarea lui, astfel incat telefonul ruleaza perfect, fara absolut niciun lag. 
    Ecranul este foarte reusit, avand o marime de 4.8 inch si o densitate de 306 ppi, pe langa rezolutia HD, unghiurile foarte bune de vizualizare si intensitatea culorilor. Nu au procedat la fel ca si cu S2, care are un Super Amoled Plus cu culori usor prea saturate, ci au ales un Super Amoled simplu, la care nu pot exista critici.
    Camera frontala are 1.9 MP si poate filma HD, fiind perfecta pentru apeluri video de calitate inalta, iar camera principala este cea de 8 MP de pe S2, dar imbunatatita, care filmeaza Ful HD, descurcandu-se destul de bine in conditii de lumina mai slaba si care ofera multe detalii in fotografii atunci cand exista destula lumina.
    La fel cum au afirmat multi altii, S3 este perfect pentru redarea filmelor HD datorita ecranului generos de 4,8 inch si posibilitatea afisarii subtitrarilor, iar aici se adauga sunetul foarte bun din difuzoare.Fara indoiala, Galaxy S3 este cel mai bun smartphone din lume la capitolul multimedia, si nu numai.





    Un factor important pentru telefon il au si functiile ce fac capturarea ori inregistrarea videoclipurilor usoara. Functii precum best photo, reglarea luminozitatii ori comanda vocala pentru capturare. Functia direct  de altfel una in favoarea deciziei de a cumpara telefonul. Iti permite sa apelezi un contact atunci cand duci telefonul la ureche si ai selectat in prealabil contactul respectiv in agenda ori scriei un mesaj catre acesta. Functia pop up play ce permite vizualizarea unui videoclip in timp ce scrii un mesaj ori ai o alta activitate in meniul telefonului este de altfel un plus. Functia smart alert care prin senzorii prezenti in telefon stiu cand ai ridicat / miscat telefonul si in caz ca ai notificari pe care nu le-ai observat, te anunta cu privire la acestea.
    Iar in final, functia smart stay. Aceasta, ajutandu-se de camera frontala, recunoaste cand te uiti sau nu la telefon, luminand / intunecand ecranul telefonului astfel incat sa se faca economie de energie in momentele in care nu utilizezi telefonul. Functioneaza practic asemenator cu senzorii de lumina, singura diferenta fiind ca nu cauta detectarea luminii ci a fetei utilizatorul pentru a sti daca telefonul este utilizat sau nu.


   Pentru clasa sa, performantele si tehnologiile pe care le cuprinde, pretul S3-ului este mai mult decat convenabil, insa pentru o mare parte din noi care-si dau seama ca nu vor folosi la maximum potentialul smartphone-ului, pretul este cam mare. Fara indoiala este un telefon de buna calitate si fiabil. 


COMENTATI MAI JOS !








0 comentarii :

Trimiteți un comentariu