blogu | technowledge

REVIEW-

SAMSUNG GALAXY NOTE 2 ~ totul despre telefoane

miercuri, 10 aprilie 2013



    SAMSUNG GALAXY NOTE 2


   Samsung Galaxy Note 2 este un smartphone la limita superioara a dimensiunilor unui telefon normal. Principala sa caracteristica este ecranul de 5.5 inch,HD Super Amoled, cu o densitate de 267 ppi.
  



   Sunetul se aude clar in difuzor, dar puteti adauga o pereche de casti de 3.5 mm pentru a asculta muzica preferata stocata in cei 16, 32 sau 64 GB memorie interna, la care se poate adauga un card micro SD de maximum 64 GB.
   Dispozitivul se poate conecta la internet prin WiFi sau 3G, cu viteze de pana la 21 Mbs si dispune de NFC, Bluetooth si LTE.
Carcasa ascunde in partea inferioara un stylus subtire si foarte usor, din plastic, perfect pentru desenat sau pentru a crea grafice. 




 Camera foto realizeaza fotografii impresionante de 8 MP, pe langa camera video FullHD care filmeaza la 30 cadre pe secunda. Pentru apeluri video puteti utiliza camera frontala de 1.9 MP HD.

  Sistemul de operare pe care ruleaza este Android 4.1.1 Jelly Bean, unul optimizat pentru aceasta configuratie, care este una foarte performanta: procesor de 1.6 Ghz cu patru nuclee, memorie RAM 2 GB, placa grafica performanta si accelerator grafic, toate acestea pentru o experienta de neuitat atunci cand editati filme sau rulati cele mai performante jocuri 3D din Google Play.



  Bateria de 3.1 Amperi va asigura o autonomie de aproximativ 850 ore in standby, iar acesta este principalul atu fata de restul smartphone-urilor. Acesta este cel mai performant telefon lansat de Samsung in anul 2012, cu caracteristici de top dar si un pret pe masura.

  Dupa parerea mea, acet telefon este putin prea mare pentru majoritatea, dar are o tehnologie noua (S-pen) si alte caracteristici inteligente, care impreuna cu procesorul ultra-performant si sistemul de operare Android, il claseaza peste fratele mai mic, S3, dar si peste Iphone 5.

--> -->





                                                                 ati citit: review Samsung Galaxy Note 2




0 comentarii :

Trimiteți un comentariu