blogu | technowledge

REVIEW-

HTC ONE X VS IPHONE 5 VS GALAXY S3 ~ totul despre telefoane

joi, 11 aprilie 2013




           SAMSUNG GALAXY S3 VS HTC ONE X VS IPHONE 5


   Desi iPhone  5 este cel mai recent lansat dintre cele trei, totusi nu aduce specificatii surprinzatoare care sa impresioneze foarte mult, avand in vedere ca s-au anuntat alte telefoane mai performante.

  Samsung Galaxy S3 este cel mai bun smartphone de la Samsung ( dupa Note 2) si are specificatii de top.
  HTC, lansat inaintea celor doua, se lauda cu un procesor putin mai bun ca Samsung dar acesta nu este singurul aspect care conteaza.

 ECRAN


   Ecranul de pe iPhone 5 este unul mic, de 4 inch, LCD cu densitatea de 326 ppi. HTC dispune de un ecran Super LCD IPS HD de 4.7 inch, cu densitatea de 312 ppi iar Samsung are un ecran mai mare, de 4.8 inch, Super Amoled HD cu densitatea de 306 ppi.Chiar daca Samsung are cea mai mica densitate, el are cel mai mic consum de energie si ofera un contrast mai bun si unghiuri de vizualizare mult mai mari decat celelalte doua.


  DATE


   Toate telefoanele dispun pe hartie de Bluetooth (care nu functioneaza pe Iphone decat cu Jailbreak), GPRS, EDGE, WiFi si USB, pe langa acestea Samsung avand un slot pentru card de pana la 64 GB.





 FACILITATI


  Iphone ruleaza pe sistemul de operare iOS, unul optimizat dar cu putine facilitati de customizare. Celelalte doua functioneaza pe Android, HTC pe versiunea 4.0.4 iar Samsung pe versiunea 4.1.1 .

  Iphone  dispune de asistenta virtuala Siri iar Samsung de S-Voice , HTC neavand aceasta functie. Samsung mai dispunde de cateva functii smart, de exemplu SmartStay, SmartScroll, SmartAlert, Direct Call si altele. HTC si Samsung dispun de Google Maps dar Iphone a ales o alta varianta de harti, proprie, care nu este la fel de buna ca celelalte de pe Android.







 CAMERA


 Toate telefoanele dispun de o camera de 8 MP, pe langa cea frontala, care pot filma FullHD la 1080p, echipate cu flash si autofocus.


 CLASAMENT


 HTC are pe hartie un procesor putin mai bun ca Samsung dar asta nu se vede in viteza de executie a programelor, plus ca Samsung dispune de functii interesante, il claseaza pe HTC One x pe locul 2, Iphone ramanand la urma cu nicio schimbare in plus fata de 4S in afara de dimensiunea ecranului si viteza procesorului. Samsung Galaxy S3 iese castigator, dar nu prea departe de HTC One x.




                                                                ati citit:comparatie intre Samsung Galaxy S3,  

                                                                            Iphone 5 si HTC one x                                       

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu