blogu | technowledge

REVIEW-

SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 ~ totul despre telefoane

joi, 11 aprilie 2013

 
    SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1

  Samsung Galaxy Note 10.1 este cea mai performanta tableta produsa de Samsung, fiind din punct de vedere al performantelor peste Galaxy Tab 2.

 Tableta dispunde de un procesor puternic quad core de 1.4 ghz care asigura o navigare cu o viteza extraordinara de executie si o experienta foarte buna atunci cand se ruleaza cele mai performante jocuri 3D.





   Acumulatorul de 7 Amperi asigura o autonomie buna de 2 zile in utilizare medie-grea.  Acesta tableta ofera toate aceste facilitati intr-o carcasa subtire de 8.9 mm si usoara, avand 600 de grame .
   La toate acestea se adauga memoria  de 2 gb Ram, o memorie interna de 16, 32 sau 64 gb la care se poate adauga un card micro SD.






  Principala calitate a tebletei este ecranul ips lcd  de 10 inch dotat cu tehnologia S-pen, pe care puteti viziona filme sau rula jocuri , toate la calitate hd.

Cu aceasta tableta poti realiza documente personalizabile sau poti insera texte de pe paginile web, prelucrand fotografiile sau imaginile cu programe profesionale de editat cu ajutorul stylusului.








   Pentru fotografii aveti la dispozitie o camera foto de 5 MP cu flash si autofocus, care poate filma la rezolutie HD.
    Tableta dispune de asemenea de WiFi, pentru o conexiune de internet, bluetooth, usb , accelerometru si senzor de proximitate, pe langa sistemul de operare Android 4.0 ICS. 
  Cu siguranta toate aceste caracteristici , pe langa tehnologia S-pen, o fac cea mai performanta tableta pana in acest moment, avand un procesor puternic de la Samsung si un accelerometru grafic pentru a optimiza aplicatiile ce ruleaza pe tableta.







                                                                    ati citit: review Samsung Galaxy Note 10.1-tableta 

 COMENTATI MAI JOS !





0 comentarii :

Trimiteți un comentariu