blogu | technowledge

REVIEW-

REVIEW ROMÂNĂ- LG OPTIMUS L9 ~ totul despre telefoane

joi, 18 aprilie 2013

  Review romana Lg optimus L9

     Lg a lansat mai multe telefoane din seria L, Optimus L9 avand teoretic cele mai bune specificatii din aceasta serie .
    Am sa incep mai intai sa prezint display-ul LG-ului, care este unul cu o diagonala de 4,7 inch, deci mare.Acesta este unul multitouch de tip IPS LCD, cu o rezolutie de 540 x 960 pixeli, dar din cauza marimii ecranului, nu are o densitate extrem de buna, ci una acceptabila de aproximativ 235 ppi.(totusi depășește densitatea S2-ului).

   


     Lg optimus L9 dispune de o camera de 5 MP (in afara de modelul L9 p768, care are 8 MP) si poate filma Full HD la 30 cadre pe secunda. Camera are diferite moduri de fotografiere si permite realizarea fotografiilor panoramice, imbinand pozele fără defecte.
     Procesorul smartphone-ului este unul dual-core Cortex A9,  tactat la frecventa de 1 Ghz. Carcasa telefonului este din plastic, avand mici striatii pentru a nu aluneca si este disponibila in doua culori: alba sau neagra.




   Memoria interna este mai mica in comparatie cu celelalte smartphone-uri din 2012, adica 4 GB din care numai 2.3 sunt disponibili pentru utilizator, dar se poate adauga un card micro SD de pana la 32 GB, acest telefon dispunand de orice tehnologie care se afla pe oricare alt smartphone, adica bluetooth, conexiune WiFi, accelerometru, busola digitala, senzor de proximitate si GPS.
   Ca la orice alt Android, L9 dispune de toate serviciile de la Google, cum ar fi Youtube, Gmail si Google Maps, dar principalele noutati sunt functiile Quick Translator (care scaneaza un text cu ajutorul camerei si il traduce in alta limba) si Quick Memo (o functie ce permite capturarea unei imagini de ecran si editarea ei, sau notarea unui numar de telefon pe ecranul telefonului in timp ce va aflati intr-o convorbire telefonica, de exemplu).Aceste două funcții sunt disponibile inclusiv pe Lg optimus 4x-hd, dar care se prezinta intr-o configutatie mai puternica.




   Bateria este una destul de mare, avand 2.15  Amperi si va ofera o autonomie in stand-by de aproximativ 800 ore.Deci puteti ajunge până la 3 zile de utilizare ușoară.
    In concluzie, acest telefon se ridica la nivelul asteptarilor unui smartphone din anul 2012, oferind specificatii bune si un ecran mare, toate acestea la un pret de aproximativ 1000 Ron la Emag.

  

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu