blogu | technowledge

REVIEW-

LG OPTIMUS 4X HD ~ totul despre telefoane

joi, 11 aprilie 2013


    LG OPTIMUS 4X HD

 În cadrul Mobile World Congress ce a avut loc la sfârşitul lunii februarie, modelul Optimus 4X HD de la LG a putut fi admirat pentru prima dată.
 Touchscreen-ul de 4,7 inchi sare imediat în ochi. După cum o indică şi denumirea modelului, smartphone-ul cu display IPS are o rezoluţie High Definition de 720 x 1280 pixeli şi 313 dpi şi reacţionează prompt la comenzi.



   Optimus 4X HD are o luminozitate de 533 cd/m2 stabilind astfel un nou record în această clasă, devansând şi pe cei mai importanţi concurenţi.Detaliile sunt extrem de bine redate, iar naturaleţea culorilor încântă privirile


   Pe lângă display, cea de-a doua caracteristică predominantă a Optimus 4X HD este procesorul quad core Nvidia Tegra 3 cu frecvenţă de 1,5 GHz. După cum o arată şi  rezultatele excelente obţinute la benchmark, LG a depus eforturi în ceea ce priveşte integrarea în arhitectura aparatului. Astfel, rezultatele obţinute de Optimus 4X HD în cadrul testului Browsermark îi asigură un loc în spatele modelului Samsung Galaxy S III.



  Camera de 8 megapixeli are numeroase funcţii, ca de exemplu Time Catch, care permite utilizatorului selectarea şi salvarea celei mai bune fotografii capturate înainte de a elibera declanşatorul. 
În cel mai gros punct, Optimus 4X HD măsoară 10 mm şi carcasa nu are o arcuire deranjantă.



   În afară de LTE, Optimus 4X HD are la bord toate standardele relevante, inclusiv bluetooth 4.0, HSPA cu până la 21 MB/s la download, WiFi şi NFC. Aparatul testat avea o memorie de 12 GB, care se poate extinde prin card microSD.



         
                                                                              ati citit: review Lg Optimus 4X HD

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu