blogu | technowledge

REVIEW-

TOP CELE MAI BUNE SMARTPHONE-URI ~ totul despre telefoane

vineri, 12 aprilie 2013




 TOP CELE MAI BUNE 7 SMARTPHONE-URI

    
        Sunt câteva telefoane care consider că se clasează la mică distanță în frunte. Le-am ales în funcție de mai multe elemente: design, performanțe, hardware + software cât mai recent, funcționare ireproșabilă, raport performante/pret și disponibilitate.








7.Nokia Lumia 920

    Avem un dispozitiv foarte elegant, care atrage atentia prin simplitatea cu care este construit. Unul dintre elementele pe care a insistat producatorul este optiunea de incarcare wireless .

   Greutatea dispozitivului este cea care “impresioneaza”, nu mai putin de 185 grame, grosimea fiind undeva la putin peste 10 mm.
Ecranul este de tip IPS si detine o serie de tehnologii proprietare Nokia, precum ClearBlack display si PureMotion HD+. 








6. Iphone 5

    Asa cum ne-am obisnuit, in ciuda faptului ca noul iPhone nu aduce schimbari majore fata de versiunile precedente, jucaria celor de la Apple a impresionat prin vanzari mari mai ales in perioada de dupa lansare.

    De ce nu mai sus? Pentru ca primele pozitii sunt ocupate de terminale care nu doar ca au adus un plus de inovatie si culoare anul acesta, dar se lauda si cu un raport performante/pret ceva mai bun. 





5. Google Nexus 4

   Desi nu putem spune ca ne bucuram de o prezenta oficiala pe piata din Romania, acest smartphone se afla mai mult ca sigur pe listele de cumparaturi ale multor fani Android de la noi din tara. Asta pentru ca ofera un set de caracteristici  bune, o constructie si un design elegant si nu in ultimul rand un raport calitate/pret (nu in magazinele din Romania) impresionant.




4.Sony Xperia Z

    Noul smartphone de la Sony dispune de un procesor quad-core Snapdragon S4 Pro, o camera foto de 13 MP si de conectivitate 4G LTE.

   De asemenea, ecranul de 5 inch este de tip “Reality Display”, Full HD 1080p. Printre caracteristicile speciale ale modelului Sony Xperia Z se numara senzorul de imagine HDR.  Avantajul oferit de aceasta noua tehnologie consta in faptul ca utilizatorul poate realiza fotografii la calitate inalta, chiar si in conditiile in care iluminarea este scazuta.








3.HTC One X


    HTC One X si-a demonstrat cu varf si indesat alura de flagship, reusind sa puncteze prin vanzari, pe cand HTC One X+ a aparut pe piata intr-un moment in care concurenta deja puncta prin ridicarea stachetei. Dupa cum notam si in vara, acest terminal ofera unul dintre cele mai bune display-uri din piata, asociat cu un design si o calitate a materialelor foarte buna, propulsate de o platforma hardware destul de potenta. Daca luam in calcul si reducerea de pret, HTC One X reprezinta o alegere destul de echilibrata cand vine vorba de smartphone-uri Android.







 2.Samsung Galaxy S3


    Samsung a reusit sa se impuna cu ajutorul familiei Galaxy si asta pentru ca au cautat sa inoveze si mai mult in fiecare an. Anul acesta s-au impus pe primele doua pozitii din topul nostru si mai mult ca sigur in topul preferintelor fanilor Android si nu numai.


Sunt ferm convins ca Galaxy S III nu mai are nevoie de nici o prezentare tehnica si mai mult ca sigur cei mai multi dintre voi deja viseaza la specificatiile flagship-ului Samsung.






  1.Samsung Galaxy Note 2

    Samsung Galaxy Note II este un adevarat smartphone la categoria grea. Si asta nu doar datorita dimensiunilor sale impunatoare ci si personalitatii extrem de puternice.
   Display-ul impresionant de 5,55 inci ofera confortul in utilizare, de care avem cateodata atat de multa nevoie, in timp ce platforma hardware bazata pe puternicul Exynos 4412 cu al sau procesor quad-core la 1,6 GHz. Memoria RAM de 2 GB si procesorul grafic Mali 400 vin sa sustina capacitatile multimedia ale telefonului.
  




                                                                        ati citit:  top cele mai bune telefoane din 2012


 
COMENTATI MAI JOS !















0 comentarii :

Trimiteți un comentariu