blogu | technowledge

REVIEW-

IPHONE 4S VS SAMSUNG GALAXY S2 ~ totul despre telefoane

miercuri, 10 aprilie 2013



            SAMSUNG GALAXY S2 VS IPHONE 4S

   Daca incepem cu diferenta de pret dintre cele doua, iPhone este cu mult  mai scump decat smartphone-ul Samsung, iar sistemul de operare Android este mai darnic decat cel de la Apple, adica se ofera mai putine restrictii si o mai mare flexibilitate cand vine vorba de aplicatii.




   La capitolul diferente tehnice, Galaxy S2 este superior, se deosebeste prin procesorul de 1.2 GHz dual core si memoria de 1 GB de RAM, fata de iPhone 4S care detine o memorie de 512MB RAM si un procesor de 1 GHz.





  La capitolul conectivitate din nou Samsung sta mai bine ofera HSDPA de 42MB/s viteza de download, pe cand iPhone are doar 7.2 MB/s. Camera foto de la Galaxy S2 este de 8 megapixeli si filmeaza Full HD cu o rezolutie de 1080 pixeli, pe cand la iPhone avem tot 8 megapixeli si o filmare HD de doar 720 pixeli. Daca e sa comparam dimensiunile ecranului, din nou Samsung este mai generos oferind 4,2 inch, dar si un display Super Amoled Plus, superior concurentului sau cu ecran IPS LCD, care are unghiuri mai mici de vizualizare decat Samsung si consuma mai multa energie.



   Daca este sa le comparam la greutate, ajungem la concluzia ca Samsung-ul, desi este mai mare, este mai subtire si mai usor decat iPhone-ul, daca este sa le luam in mana sa analizam structura si materialele folosite la construirea deviceurilor, ne dam seama totusi ca iPhone-ul este un produs premium, care inspira mai multa calitate. Dar, desi avem parte de calitate, daca este sa le scapam pe jos pe amandoua de la aceasi distanta, dupa impactul cu solul cred ca Samsungul iese invingator, la modul ca nu se va sparge ecranul, pe cand produsul Appple se sparge precum o sticla.Pentru comparatie dati clic aici: http://www.youtube.com/watch?v=oM0JDp7wpos   



  


                                                                                    ati citit: comparatie Samsung Galaxy S2 vs Iphone 4S

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu